Sijun Forums Forum Index
Log in to check your private messages
My Profile Search Who's Online Member List FAQ Register Login Sijun Forums Forum Index

Post new topic   Reply to topic
   Sijun Forums Forum Index >> Random Musings
View previous topic :: View next topic  
Author   Topic : "My hyperlink doesn't work.."
Chapel
member


Member #
Joined: 18 Mar 2000
Posts: 1930
Location: Orlando, FL USA

PostPosted: Tue Mar 28, 2000 2:47 pm     Reply with quote
My hyperlink in my signature doesn't work unless I go in and edit the posting. What am I missing?

------------------
-Chapel
Brian Reber
http://www.geocities.com/chapel_t9/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kurisu
member


Member #
Joined: 16 Feb 2000
Posts: 482
Location: Santa Monica, California, USA

PostPosted: Wed Mar 29, 2000 8:16 am     Reply with quote
Hey Chapel

Does your signature code have the [URL] tag to start it?

And does it have the [/URL] tag to end it?

...?

It *should* work. If not, something's definitely funky wit' da function!

-k

PS: I posted it the *right* way - so it worked - but the tags disappeared! lol

[This message has been edited by kurisu (edited March 29, 2000).]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Sijun Forums Forum Index -> Random Musings All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum




Powered by phpBB © 2005 phpBB Group