Sijun Forums Forum Index
Log in to check your private messages
My Profile Search Who's Online Member List FAQ Register Login Sijun Forums Forum Index

Post new topic   Reply to topic
   Sijun Forums Forum Index >> Digital Art Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author   Topic : "PS 5.5 quickie question"
opticillusion
member


Member #
Joined: 22 Sep 2000
Posts: 255

PostPosted: Wed Jan 10, 2001 12:45 am     Reply with quote
At home, I hit save for web, and no colors are off. At work, on a Mac (if that matters), I save for web, put the gif or jpeg in a web page...and colors don't match (with the background for example that was color picked from the image itself even).

I've noticed, the colors get changed even in the preview mode (in both original and optimizied views). I'm using the same set-up as home, Selective pallete or whatever...stuff like that. So, is it the mac, the prefs...? Plus, using the color picker on a saved gif or jpeg gives a slightly different color..pf! nuff explainin...anybody know an answer or help on this? ~thanks
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Frost
member


Member #
Joined: 12 Jan 2000
Posts: 2662
Location: Montréal, Canada

PostPosted: Wed Jan 10, 2001 7:06 am     Reply with quote
That's been discussed here somewhere months ago... perhaps up to 6 months ago... hmm, here... don't know if it helps;
http://www.sijun.com/dhabih/ubb/Forum2/HTML/002599.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
opticillusion
member


Member #
Joined: 22 Sep 2000
Posts: 255

PostPosted: Wed Jan 10, 2001 11:08 am     Reply with quote
Thanks Frost for searching on that.
They're talking about the same thing...but no real answer there. The site they were making had a background of a red that got messed up through my problem, and they accepted it.

I'm having trouble cause I have a background of white, a cell background which is blue...and I use the eyedropper to use that blue to make a graphic that has white text within a blue box for example. I save for web and instantly the blues are off, (when putting the graphic on the blue) and you see the difference. (All I can think of are preferences, which I've checked...and perhaps just a bug in 5.5? But, it doesn't happen at home...? I dunno...

Thanks tho for the help frost
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Sijun Forums Forum Index -> Digital Art Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum




Powered by phpBB © 2005 phpBB Group